JellyPages.com

Pages

Sunday, March 27, 2011

Audit liability & Quality plus it's snow time

25/03/2011
Tepat pukul 8.00 pagi kami bertolak ke Shah Alam menaiki bas pesiaran...
perasaan masa tue x excited pun because saya pun x tahu...
then,kitaorang bergerak ke Sunway Piramid...Wah ramai gak
yang shooping. Saya gak la yang window shopping.tak tahu nak beli apa,lagipun x de kepentingan.hehehehe
Nie pic2 yang d snap sewaktu di Sunway piramid.


Happy je kan diaorang..then lepas 'membodek" lecturer pengiring,kami dapat gak la g i-City..hehheeh
part yang paling best kat i-City is masa masuk snow walk.Macam kat oversea je...heheh
tbe2 nak tukar goal.kalau dulu if umur 28 still x bertemu jodoh (mood:sedih) nk further study kat oversea.sekarang,kalau 28 dah kawin,nk bawak suami g sambung blajar...heheheheh (boleh ke) mudah2an tercapai..kita hanya merancang,tapi tuhan yang menentukan.





26/03/2011

okay..hari yang di nanti2 dah tiba..smapai je kat Uitm shah Alam,saya sanagt suke sebab dapat jumpe my Syaza(dutdut) and Paey ,..wah...rindu gile kat diaorang..dah lama x jumpe..banyak input dalam seminar nie yang saya dapat..walaupun kadang2 buat pura2 dengar je.






No comments: