JellyPages.com

Pages

Friday, April 22, 2011

Facebook Pusat Pencari Jodoh

Hehehe,,nak tau kenapa saya cakap macam tue..?
~ini sebab En.pujaan hatiku nie dah bertemu chenta hati nya~
waaaa...kuciwa2

Yang bestnya,dia bertemu dengan chenta hatinya di facebook dan mengabadikan chenta diaorang melalui kad kawin diaorang...memang superblah...korang nak tengok??

Haaaa...gile kreatifkan...dah la kenal kat facebook je...boleh sampai berumah tangga.. 
Zed Zaidi dan bakal isterinya, Natalia Mustafa Kamal yang design sendiri kad kawin nie tau.
ish2...rugi x ngorat awal2...kan da melepas!!!!!!!!!!!!heheheheheeheh!

5 comments:

atiey azha said...

haha ! so sweet . dan kad ituuu , sangat kreatif . tak pernah dibuat dek orang . ahaaa

my entri : Surat Untuk Kekasih Baru Awak

MesmeRize Me said...

tau xpe..jeles tau!

missina said...

bestnya,,apsal tk jumpa2 lg nih jodoh kt fesbuk,,huhu

MesmeRize Me said...

heheheh..xpe2..kita kena usaha lebih

missdora said...

waa ! jeles ni.. :)