JellyPages.com

Pages

Tuesday, April 26, 2011

garang segarang harimau :)))))))

ye ke saya garang??
ye ke muka saya garang??
aish!! saya tak lah garang,kadang2 muka saya ni serius aje...
x bermaksud nak marah sesapa..
saya pun tak tau nak ubah muka saya jadi semanis gula..
kadang2 kalau saya rasa pissed off tue,baik saya x yah cakap ngn sesapa...ade pulak yang terasa hati.
jadi kawan2,jangan lah takut dengan saya ye..awak nak terus terang dengan saya pasal apa2 pun,
saya x akan mengamuk punye...saya seorang yang selalu terima kebenaran okay...

2 comments:

msredcheesecake said...

cik surie,
msred pun org cakap muka garang tak tau senyum.keeheee...sebenarnya msred ni pemalu.segan nak sengeh je x tentu arah...kakaaa...

MesmeRize Me said...

hehehehe..kan..hakikatnya..kita x garang pun