JellyPages.com

Pages

Friday, April 29, 2011

krabi island...


ha...knapa ek saya tiba-tiba berminat nak buat  entry nie,
firstly :saja godek2 iklan nuffnang...aish..ade package pulak..heheh
Second: Saya sangat stress sebab soklan-soklan exam yang sangat-sangat macam neraka!!..i need vacation please!!
"Di Krabi, lautan adalah tarikan dan syurga. Dengan puluhan pulau yang berada di sekitarnya anda tidak akan pernah bosan meneroka setiap keindahan di sana"-kosmo-
~Best kan sekali sekala dapat berjalan kat tempat orang.Krabi island nie terlatak di Thailand,memang salah satu tempat pelancongan yang sangat in lah sekarang......~

haih..malas nak cerita panjang2...tgk pic pun dah teruja!!







No comments: