JellyPages.com

Pages

Sunday, May 8, 2011

KENANGAN TERINDAH

~hanya beberapa hari saja lagi,saya akan menamatkan status saya sebagai seorang student.
hati sangat sayu..at the same time tak sabar rasanya ingin berbakti kepada ibu bapa saya...~

Nanti mesti saya rindukan 

Yes!Saya mesti rindu kan pantai-pantai dekat dungun nie...banyak kenangan kat pantai nie 
esp:love & Friends
FYI,muka saya pernah bengkak 3 hari,coz overdose mandi pantai tau!

Saya juga akan rindukan:
 ~Second: Dua orang sahabat saya merangkap roomate saya dari part 5,6 &8
Thanks a lot for both of you,banyak dah perangai saya yang both of u tahu...Terima kasih banyak2 di atas segala pertolongan yang korang dah bagi,thanx jugak coz selalu tenangkan saya di kala saya sedih.Walaupun saya cuba berlagak tenang,tapi dengan korang saya x boleh sembunyi semua tue.....Thanx coz sudi berkawan dengan saya selama nie..memori kita selama 2 tahun nie,banyak sangat.tak terkira banyak nya..harap2 korang jangan lupa persahabatan kita ye..harap korang akan terus berjaya dalam apa jua perkara.Tak percaya pulak yang kita akan berpisah...waaa..sedihnya!!~

Then:


:.Third:mereka2 di atas.thanx untuk segala pertolongn korang,budi korang...memang saya tak mampu nak balas.harap2 korang sentiasa di berkati oleh Allah S.W.T...maaf segala salah dan silap saya...

Lastly:
 :.Uitm Di hati ku serta kawan2 kat class ACB4AA-ACB8AA.Korang memang best!!.:


2 comments:

awEEN said...

ala..xrindu kt kite pon..sob..sob..sedih lah cenggini hehehe

MesmeRize Me said...

rindu juga lah..mane boleh lupa korang