JellyPages.com

Pages

Tuesday, June 7, 2011

Approve remove and finally block!

Kadang-kadang tak faham dengan sikap manusia ni..
nak je cakap depan-depan
tapi kang terasa pulak..
bukan sekali dua..
tapi dah bnyak kali!
ada manusia nieh...my x boyfriendlah kan..if kawan2 uitm Dungun baca nie,kenallah kot..
mula-mula boleh lagi terima ,dia add kita,then dia remove bila dah ada girlfriend baru..siap block lagi
lepas tue..die unblock then add semula..okay..fikir positive lagi..approve jela..
then x lama lepas tue remove balik dengan alasan yang agak kurang munasabahlah kan..
Lepas tue dia add kita balik..bila kita approve esok nya dia remove..
ha..sekarang nah kau!!AKU BLOCK KAU!!Dah lama dah sabar nie..
kalau nak berkawan,nak berbaik..okay silakan..tak pernah marah pun..tapi apahal buat perangai macam orang tak matang!!sedarlah..awak tu lelaki..sila berfikiran secara waras dan matang okay!




3 comments:

Akulah Pak Lan said...

i dah deactivate FB I..lagi simple..kah kah kah

MesmeRize Me said...

heheeh..nanti putus connection ngn kengkawan

HaNa Hani said...

haha
len kali xpayah approve
bia aje
^_^