JellyPages.com

Pages

Monday, June 20, 2011

To Plussizers jom bershopping!

yup!i'm a plus size's person!
tipula kalau saya tak rasa rendah diri coz berada dalam golongan nie..
bukan orang2 kat luar sana je mengutuk..
kadang2 sedara mara juga...
nak buat macammana..memang dah ditakdirkan macam nie..
tipula kalau saya kata,saya x berdiet..diet sudah..even gym pun sudah..kalau turn pun just sikit je..x memberi kesan pun!
so..sekarang lupakan segala kutukan..marilah kita sama2 berfikaran positif dan hidup dengan masyarakat yang positif.
kat sini saya nak berkongsi satu blogshop untuk plussize..kebanyakan baju2 saya,saya beli kat sini..
buat setakat nie,semuanya okay..xde masalah..jadi marilah window shopping dulu ye..
nie link die:
Selamat bershopping ye!

No comments: