JellyPages.com

Pages

Saturday, July 30, 2011

1st Time Accident!

Tengah hari tadi gembira sangat coz dapat keluar dengan kawan2 yang comel2 + gila2!(Efa,Ana & wanie)
makan2
ha...sedap kan.sedap sangat.
kuar2 dapat kongsi cerita ....
macam2 lagi.
Tapi OTw balik,berdekatan dengan Simpang Kg Awah Temerloh,
tiba2 ada bas yang melulu keluar tiba2.
Lalu kawan saya Effa,break.nasib kereta tak laju time tu.dan jarak kereta belakang juga selamat.baru je nak menarik nafas lega,tiba satu dentuman Kuat menghentam dari belakang.
owh.!Panik juga.takut sangat nak keluar tengok keadaan kereta.takut sangat.
Tapi kami berani kan diri juga.bila keluar ...

Wanie:Ha..nasib sikit je Effa.kemek sikit.Cer tengok kete belakang.eh3.tengok,ade kereta ketiga la kat belakang tue.Gile remuk.kete yang hentam kita bhagian depan die ok je.tapi kat belakang habis.

Lalu,kami dihampiri oleh pemilik kereta yang hentam kami."Ok ke adik?ha..nasib sikit je.saya dah break dah tadi.tibe2 kereta belakang sya berdecit bunyi break die terus hentam kereta saya kuat.tue yang terlajak lepas tue hentam kereta awak"!

huhu.pas2 kami buat report polis.1st time masuk balai n tengok lokap gile scary.huhuhuhu..
update pasal kete kawan saya tue nanti yer.Memang satu pengajaran buat kami semua.Syukur ya Allah!

No comments: