JellyPages.com

Pages

Saturday, October 15, 2011

Nina Ricci

saya sangat teringin nak beli perfume Nina Ricci nie..
tapi harga dia murah sangat..
siapa yang baik hati,sila lah derma yer.heheh



Relationship Stories.

Salam.Hai.Hello.Namaste.Ni Hao.
talking about relationship status..especially in Facebook,absolutely bout love right?
For the Past 2 Month ago.i'm quite desperate to find boyfriend.
maybe the people who read this think that i'm not ashamed to tell others that i'm need boyfriend.
But now,i'm realize that boyfriend are not important as long as i have a best friend that are always accompany me,hear my problem and able to understand what i feel.
:.i'm free without relationship with any boys.unless friends.:

FYI,i'm still keep track my ex-boyfie activities.
and i'm sad that he's still unchanged.
still with his old behavior.
i'm pray & wish that he will realized his action and be more mature & be more responsible.
if he read this,i want to thanks to him about all the good deeds he had done to me.
Such as giving me money & able to hear all my problems.
i Will try my best to repay all your kindness.Just give me time.
And Also A big Thanks to my Top Best friends Ever After
.:Norazareefa Mat Sa'ari.:

Thanks Because:-
1)Always make me realized that friend are more precious than a lover
2)Always give me strength when i'm weak.
3)Always Support me,whenever i'm need it.

.:Nurul Shazwanie.:
Thanks Because:-
1) Willingly ti help me when i'm broke.
2)understand my situation
3)Love u!!


Pilih Kasih

Kita sering kali terdengar tentang ibu-ibu yang pilih kasih di luar sana.
Tipula kalau saya kata,saya tak pernah rasa yang ibu saya juga pilih kasih.
Tapi kita kadang2 kena think positive.
Maybe she want us to be a mature daughter..
Able to think ourselves..
Able to be independent..
And able to differentiate the right & wrong.
Walau apa pun..saya tetap sayang ibu saya sampai bila-bila
terima kasih kerana menjaga saya selama 24 Tahun..
Ya Allah..berkatilah ibu ku dan ampunilah dosanya.amin.

Friday, October 14, 2011

Culinary Arts..

tinggal hanya beberapa hari je nak konvo..
best kan..

tbe2 je rasa macam  tersalah pilih course..
kenapa dulu saya tak majoring in Culinary Arts je eh???
coz minat yang mendalam dalam Masakan.
heheeh.tapi takpela...
Chef Wan dulu pun Student Account jugak..
Tapi boleh je jadi celebrity chef yang terfofuler...
Owh Chef Wan..Kaulah Sumber Inspirasi ku...hehehe.


Budu tak de Class

heheheh.kasi mendidih je kat peminat-peminat budu di luar sana..
actually saya pun salah seorang hard fan die.walaupun pas makan badan akan jadi gatal
tapi ade saya kesah ke?janji sodap.

Aish..sangatlah menyelerakan..tambah pula kalau ada:-

:.Encik Petai Cruise nih.:
:.Dan Puan Megan Fox's ulam nie:.

Tapi kadang2 tak faham dengan sesetengah orang..kalau tak makan,diam sajelah.
tak payah nk mencemik muka.
Berdosa tahu tak?itu makanan bukan najis.
ok?jadi hormatilah makanan.tak kira lah apa pun
kerana ia rezeki dari Allah S.W.T.