JellyPages.com

Pages

Friday, October 14, 2011

Budu tak de Class

heheheh.kasi mendidih je kat peminat-peminat budu di luar sana..
actually saya pun salah seorang hard fan die.walaupun pas makan badan akan jadi gatal
tapi ade saya kesah ke?janji sodap.

Aish..sangatlah menyelerakan..tambah pula kalau ada:-

:.Encik Petai Cruise nih.:
:.Dan Puan Megan Fox's ulam nie:.

Tapi kadang2 tak faham dengan sesetengah orang..kalau tak makan,diam sajelah.
tak payah nk mencemik muka.
Berdosa tahu tak?itu makanan bukan najis.
ok?jadi hormatilah makanan.tak kira lah apa pun
kerana ia rezeki dari Allah S.W.T.



1 comment:

aten said...

betul3..tak makan dok diamla kan...
ni nak cemuh2, nanti time preggy mengidam baru tahu...;p