JellyPages.com

Pages

Wednesday, June 27, 2012

Day 2:Reunion Redang

Ok...our story continue..hihihi..
hari kedua kami penuh dengan aktiviti..best sangat..
awal2 pagi bangun menghirup udara yang segar kat pulau..memang feeling habis..
memang percutian reunion yang sanagt hebat...sebab all the activites we are doing it
together..
start dari:-
1st awal2 pagi :.Snorkeling kat taman laut...coral sangat cantik plus
pak cik yang sangat sporting nak eskort kitaorang ke sana ke mari...

2nd:balik je dari snorkeling,time basah2 x hirau pasal penampilan,amek pinggan..kite isi perut dulu
,orang tak akan pelik kita basah2 terus makan...sebab sume orang macam tu..lapar woo...

3rd:Siap je makan,kitaorang berkumpul...fikir nak buat aktiviti apa...disebabkan ade kawan2 yang dengki kitaorang ade pic dalam air time snorkeling,so diaorang request nak pic dalam air jugak..so kitaorang kumpul2 bawah jetty sebab tak mau kene direct sunlight..nanti burn..padahal da burn abes..Best giler time nie sume sporting...heheheh

4th:kitaorang naik dari laut,main pasir pulak..tapi x lama...sebab nak rehat..malam nanti ade candat sotong pulak...tapi ade la 4 ekor je yang dapat...sebab ramai sangat da yang mabuk..heheheh..lucu...lucu...








































No comments: