JellyPages.com

Pages

Tuesday, July 17, 2012

Preview Filem SAM Superb!

 Yeah!!semalam kitaorang pergi preview cite sam..memang mantop plot cerita nie..walaupun pengarah masih muda..tapi olahan cerita die sngat tersusun and superb..memang lain dari yang lain..Barisan pelakon pun hebat2..
antaranye Sam,Lisa,Samsul Yusoff,Azad Yasmin & Neelofa..memang best..x bazir duit tiket wayang korang..
filem romantik thriller nie adik samsul yusoff directornye...
tengok jgn x tengok tau...x leh cite lebih2...x suprise!!
:.Cantik giler ICT dalam Cerita nie..rasa nk buat wedding photoshoot dalam snow walk.:

And of Course la kami mesti snap picture kan...x dapat snap picture dengan barisan pelakon...sebab wartawan terlalu ramai...tapi x pe puas hati..sebab cerita best











Saturday, July 14, 2012

After Several Year Finally We're Together

"Take my hand, and hold on tight,
don't let go, don't you dare even try, 
there are so many roads to travel, 
so much still to find, 
and with the help of our lord,
I want you to help me try and reach for the sky."

Special Quotes for my Both roomates..hehehe..
excited gile dapat jumpe roomate lama masa part1 diploma kat Jengka dulu
diaorang la insan yang mula2 saya kenal bila first jejak kaki kat jengka
dengan hidup terkontang kanting...even though lain2 course & class but i'm feeling bless
being with them.


Ingat dulu,kalau waktu terluang kitaorang akan cerita pasal future la..
kadang2 match2 kan number telefon la...lumba siapa dulu dapat kenalan
lucu gila..memang macam budak2.


Kegilaan diaorang ni sambal tempoyak ikan bilis..hasil perkenalan dari beta..
diaorang okay...x penah datangkan masalah..and thanks coz able to endure all my habits,
my attitude and lastly my bad side...thanks a lot!


:.hah,tadi g jenjalan kat masjid jamek teman mek ni la cari barang tunang
tahniah siti,happy dapat jumpe,even x borak banyak pun
mesti gojes gile time tunang.:


:.Ni plak Mek nor...da penat sangat da time nie..tapi saja nak snap pic
BTW,Nor nmpk sweet sket sekarang..
maybe sebab bunga2an dihati sedang berkembang kot.:


:.YES,finally..saya sangat rindu nie budak kecik..Nida..
roomate paling cool skaly..
x pnah tgk die marah2..ingat lagi
dia la insan pertama yang ada MP3 kat dalam bilik..
time tue rasa wohaa..canggih gile ini budak.:


:.Muka penat..tapi still senyum..nak amek pic kan:.


:.Comel kan roomate saya nie.:


:.Nor,i love u!!!i will always by your side forever my dear..
just let me know if anything u need .:

:.Sayangnye wahida xde time nie...wahida!!nanti kita hangout ye!!!kitaorang rinduuu awak.:

:.Hepy bila tengok kawan2 sume da ade jalan hidup yg happy,bhagia dan semakin berjaya..
harap korang selalu tabah untuk menjadi insan yang solehah.:




Saturday, July 7, 2012

Day 3:Redang Reunion

Hari yang di nanti nantikan untuk berpisah dah tiba
tak tau la nak cakap hati ni sedih ke..happy ke..
tapi yang peting dalam otak ni asyik fikir..lepas ni mmg susah dah
nak keluar dgn kawan sama2...
masing2 dah ade life sendiri..
ada yang rangcang nak kawin...
aish...sensitif betul  bab2 kawin nie..hehehehe..tapi yang penting,
walau jauh macammane pun kita dengan kawan2,janganla kita lupakan diaorang
sebab diaorang kadang2 boleh jadi pengubat luka....