JellyPages.com

Pages

Sunday, November 4, 2012

Misi Mencari Barang Tunangan

Weekend hari itu saya g la masjid jamek..teman kawan saya ni cari2 barang2 mau tunangan..kihkihkih
agak excaited lah kan sebab yela..nk teman cari baju cantik2 untuk hari yg bahagia..ceewaahh!!

Ni salah satu baju yg wanie fitting,,saya suka baju ni..memang nampak agak glamer..
tapi apa salahnye kan..sekali sekala..
tapi die macam konfius..macam tak nak pun ade..
then kita cari lagi baju lain

Then try fitting baju ni..cantik..tapi nampak simple sangat..entahlah,,nampak macam tak kene je untuk tunang
okeh,next baju...


Then,try baju nie..nampak simple tapi ala2 jovian mandagie gitue..
letak beads confirm cantik,manis lagi bergaya.
Then kitaorang cari selendang pulak..jumpe pulak sama tema..terus la rembat satu.
Cantik kan!



Then,sessi menfitting baju plus selendang...nampak suci je kan



lalalalalalaaa

Balik rumah gigih jahit manik & sulam kat baju..tahniah2
teruskan usaha anda ye!





manik2 yang bakal di cocok kat baju..kihkih

Ni bekas hantaran dan hiasan die..7 jam berjalan tanpa henti..
tercabut kaki den!!

Semoga berbahagia ye sahabat..jangan tunang lelame tau!buat yang wajib cecepat!

Icity With Loves

pada 29.10.2012..saya,adik ina and eda dengan semangat waja bergerak ke Klang dari Pahang semata-mata nak jumpa mak cik tersayang..sebab die tak balik pahang..nurse..biasala..cuti tak sama ngn kitaorang..bagi lemang & rendang sume..then,plan nak g mana malam tue.

Tengah hari sebelum berjimba jimbaan...ade request nak sambal tempoyak udang dengan petai..
jeng jeng jeng..maka ini lah hasilnye..


Bila lauk da masak..gas pun habis..makanye..nasi tak sempat masak...kihkihkihkih
jadi kitaorang pun tapau 5 bungkus nasi..licin sampai menjilat pinggan..


Okay,perut da kenyang,kitaorang pun jalan2 g GM Klang,hujan lebat gile..jadi mood nk membeli pun dah xde..lagi pun x banyak ah barang yang ade.
so,hujan reda..kitaorang pun jenjalan g giant klang...
shopping2 sket...da penat shopping pukul 8 macamtu kitaorang g icity

bisalah dah sampai icity kan ..macam2 benda nak main..tapinye banyak untuk kids je..
macam bumper car just for kids..memang x dapat ah
adik ina and eda naik spinning wheel


Then kitaorang naik pirate ship
yang ni memang pecah perut nak gelak..
sepanjang pirateship tu gerak,ina menjerit..tolongla berenti sambil peluk saya kuat2..
kihkihkih
lucu lucu lucu


ni la keadaannye kat atas pirate ship tuh
sakit perut + kejang ketawa x berenti.

Then kitaorang naik giant wheel..tgk view2 shah alam..
cantik...




Memang happy abis..sampai umah around 2am gitu
get  ready for work esoknye pulak
pheww..bosang..
nak holiday lagi!