JellyPages.com

Pages

Sunday, November 4, 2012

Icity With Loves

pada 29.10.2012..saya,adik ina and eda dengan semangat waja bergerak ke Klang dari Pahang semata-mata nak jumpa mak cik tersayang..sebab die tak balik pahang..nurse..biasala..cuti tak sama ngn kitaorang..bagi lemang & rendang sume..then,plan nak g mana malam tue.

Tengah hari sebelum berjimba jimbaan...ade request nak sambal tempoyak udang dengan petai..
jeng jeng jeng..maka ini lah hasilnye..


Bila lauk da masak..gas pun habis..makanye..nasi tak sempat masak...kihkihkihkih
jadi kitaorang pun tapau 5 bungkus nasi..licin sampai menjilat pinggan..


Okay,perut da kenyang,kitaorang pun jalan2 g GM Klang,hujan lebat gile..jadi mood nk membeli pun dah xde..lagi pun x banyak ah barang yang ade.
so,hujan reda..kitaorang pun jenjalan g giant klang...
shopping2 sket...da penat shopping pukul 8 macamtu kitaorang g icity

bisalah dah sampai icity kan ..macam2 benda nak main..tapinye banyak untuk kids je..
macam bumper car just for kids..memang x dapat ah
adik ina and eda naik spinning wheel


Then kitaorang naik pirate ship
yang ni memang pecah perut nak gelak..
sepanjang pirateship tu gerak,ina menjerit..tolongla berenti sambil peluk saya kuat2..
kihkihkih
lucu lucu lucu


ni la keadaannye kat atas pirate ship tuh
sakit perut + kejang ketawa x berenti.

Then kitaorang naik giant wheel..tgk view2 shah alam..
cantik...




Memang happy abis..sampai umah around 2am gitu
get  ready for work esoknye pulak
pheww..bosang..
nak holiday lagi!




No comments: