JellyPages.com

Pages

Sunday, November 4, 2012

Misi Mencari Barang Tunangan

Weekend hari itu saya g la masjid jamek..teman kawan saya ni cari2 barang2 mau tunangan..kihkihkih
agak excaited lah kan sebab yela..nk teman cari baju cantik2 untuk hari yg bahagia..ceewaahh!!

Ni salah satu baju yg wanie fitting,,saya suka baju ni..memang nampak agak glamer..
tapi apa salahnye kan..sekali sekala..
tapi die macam konfius..macam tak nak pun ade..
then kita cari lagi baju lain

Then try fitting baju ni..cantik..tapi nampak simple sangat..entahlah,,nampak macam tak kene je untuk tunang
okeh,next baju...


Then,try baju nie..nampak simple tapi ala2 jovian mandagie gitue..
letak beads confirm cantik,manis lagi bergaya.
Then kitaorang cari selendang pulak..jumpe pulak sama tema..terus la rembat satu.
Cantik kan!



Then,sessi menfitting baju plus selendang...nampak suci je kan



lalalalalalaaa

Balik rumah gigih jahit manik & sulam kat baju..tahniah2
teruskan usaha anda ye!





manik2 yang bakal di cocok kat baju..kihkih

Ni bekas hantaran dan hiasan die..7 jam berjalan tanpa henti..
tercabut kaki den!!

Semoga berbahagia ye sahabat..jangan tunang lelame tau!buat yang wajib cecepat!

1 comment:

eyja hebat said...

baju yg first tu cntik giler! nnti aku tunang nk baju tu la..hehe